Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Moto Z3 Play met voorkantvullend scherm aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2018, 16:12 CategorieAndroid

Motorola heeft woensdag een nieuwe smartphone aangekondigd voor het middelste segment: de Motorola Moto Z3 Play. Het toestel beschikt over een groot, voorkantvullend scherm van 6-inch en een Snapdragon 636-processor. Ook zijn er Moto Experiences aanwezig, waaronder Moto Display.

Dit is de Motorola Moto Z3 Play

Tijdens een evenement in Brazilië heeft Motorola op woensdag een nieuwe smartphone voor het middelste segment aangekondigd, genaamd de Motorola Moto Z3 Play. Het toestel heeft onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 636-processor, evenals 4 GB aan werkgeheugen en 32 of 64 GB aan interne opslagruimte. Je kunt ook een micro-sd-kaart gebruiken om het geheugen aan te vullen, tot 400 GB. Het super amoled-scherm van 6,01-inch beschikt over een resolutie 1.080 bij 2.160 pixels. De schermverhouding bedraagt 2:1.

Met de modulaire technologie van Motorola kan de Moto Z-familie wat geen andere smartphone kan. Bijvoorbeeld direct Polaroid-foto’s printen of een 70″-scherm projecteren. Alle eerder uitgebrachte Moto Mods (zoals bijvoorbeeld deze) werken op de Moto Z3 Play (dat is ook niet vreemd, want dat is eerder beloofd). Op de achterkant zit verder een camerasysteem van twaalf en vijf megapixel, terwijl de frontcamera beschikt over acht megapixel. Google Lens is standaard ingebouwd, evenals andere slimme camerafuncties.

De nieuwe Motorola Moto Z3 Play wordt niet voorzien van een koptelefoonaansluiting. Wel levert de fabrikant een audiojack-naar-usb-c-aansluiting mee in de doos, zodat je je oude koptelefoon gewoon nog kunt blijven gebruiken. Opladen gebeurt eveneens via de usb-c-aansluiting aan de onderkant. Tot slot heeft de Z3 Play ook een vingerafdrukscanner, die aan de zijkant van het apparaat zit. De accu heeft een vermogen van 3.000. Moto Z3 play is deze zomer beschikbaar in Europa met de Moto Power Pack als Moto z3 Power-edition.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.