Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe foto’s Motorola One Power tonen inkeping en dubbele camera

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2018, 9:17 CategorieAndroid

Er zijn deze week meer foto’s gelekt van de Motorola One Power. Dit wordt een smartphone met een scherminkeping en een dubbele camera. Het besturingssysteem op deze aankomende smartphone is naar verluidt Android One.

Meer foto’s tonen Motorola One Power

Motorola is tot op heden nog één van de weinige fabrikanten die niet aan boord van de inkepingtrend is gesprongen, maar daar kan binnenkort verandering in komen wanneer het bedrijf de Motorola One Power aankondigt. Dit wordt naar verluidt een smartphone met zo’n scherminkeping, een dubbele camera en Android One aan boord. Het dubbele camerasysteem beschikt over een sensor van zestien megapixel en eentje van vijf megapixel, terwijl de frontcamera mogelijk zal beschikken over acht megapixel.

Op deze foto’s is goed te zien dat er twee speakers onderaan het toestel zitten, met in het midden de usb-c-poort. De accu beschikt waarschijnlijk over een vermogen van 3.780 mAh. De versie van Android One is gebaseerd op Android 8.1 Oreo, en de kans is groot dat Android P ook richting de Motorola One Power zal komen. Echter, de bron die deze gelekte foto’s online gezet heeft, meldt nog wel dat we hier te maken hebben met een prototype. Dus het kan zijn dat er nog wat dingen veranderen aan het design en de software.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.