Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe update voor Google Keep laat je subitems toevoegen

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2018, 9:39 CategorieApplicaties

Google Keep is een simpele applicatie voor Android en iOS om notities te maken. Handig voor bijvoorbeeld een boodschappenlijstje, steekwoorden voor een creatief project dat spontaan in je hoofd opkomt of een schema voor in de sportschool. Wie veel notities maakt kan het overzicht kwijtraken en ook in dezelfde notitie kunnen veel lijstjes soms onoverzichtelijk worden. De nieuwe update voor Google Keep voegt daarom een nieuwe mogelijkheid toe. Je kunt bepaalde woorden of zinnen nu laten inspringen, zodat je subitems kunt creëren binnen je lijstjes.

Swipe naar rechts om subitems te creëren in Google Keep

Subitems in Google Keep zijn erg gemakkelijk te maken. Een item is standaard een hoofditem, maar door op de puntjes voor een item te drukken kun je deze naar rechts swipen om er een subitem van te maken. De lijstjes zijn per subitem af te vinken, als je een bepaald onderdeel van een hoofditem gedaan hebt, maar ook gelijk via een hoofditem. Zo worden ook alle subitems onder een hoofditem afgevinkt.

De nieuwe update voor Google Keep wordt langzaam uitgerold. De nieuwste versie met subitems is te vinden in versie 4.1.211 voor Android en versie 2.2018.22103 voor iOS. De nieuwe update voegt daarnaast verschillende bugfixes en prestatieverbeteringen voor de app door.

  • Google Keep

 

 

 

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.