Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pro Camera-modus nu beschikbaar voor de Nokia 8

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2018, 9:27 CategorieAndroid

In februari, tijdens Mobile World Congress 2018, kondigde Nokia aan dat de Pro Camera-modus zou worden uitgebracht voor de Nokia 8. Vandaag is het dan zover, aangezien de update met de nieuwe cameramogelijkheden vanaf vandaag wordt uitgerold naar toesteleigenaars.

Pro Camera voor de Nokia 8

Toen Nokia nog Windows Phone-toestellen maakte, was de camera de beste functie op het apparaat. Dat had onder meer te maken met de mogelijkheden die het bedrijf aanbood via de standaard camera-applicatie. Tijdens Mobile World Congress in februari kondigde het bedrijf aan dat diezelfde Pro-opties nu ook naar de Nokia 8 komen, maar destijds was nog niet echt bekend wanneer het zo ver zou zijn. Vannacht, Nederlandse tijd, maakte het bedrijf dan eindelijk bekend dat de update met de Pro Camera nu wordt uitgerold.

De Pro Camera geeft gebruikers toegang tot ontzettend veel mogelijkheden die handmatig in te stellen zijn. Zo heb je meer controle over de iso-waarde, maar ook over de witbalans, sluitertijd en de exposure. Ook moet de interface voor al deze mogelijkheden intuïtief zijn voor iedereen, in de hoop dat mensen de functies dus gaan gebruiken. De opties waren al beschikbaar voor de Nokia 7 Plus, waar je hier onze lovende recensie over kunt lezen, maar bezitters van de Nokia 8 kunnen de update nu ook elk moment verwachten.

  • Delen:
Nokia 8 Sirocco
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.