Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 6 Silk White limited edition vanaf 5 juni verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2018, 16:17 CategorieAndroid

De OnePlus 6 krijgt een speciale gelimiteerde editie. De One Plus 6 Silk White limited edition is op 5 juni vanaf 11.00 uur verkrijgbaar via de website van OnePlus.

De Silk White limited edition was al aangekondigd tijdens het lanceringsevenement van het nieuwe vlaggenschip in Londen, maar we moesten dus nog even wachten op de speciale witte editie. De OnePlus 6 heeft een volledig glazen behuizing, waarbij het glas op verschillende manieren bewerkt is om tot de Silk White-editie te komen. Hierbij is parelpoeder verwerkt in de zes lagen coating, wat zorgt voor een glanzend oppervlak. Tevens beschikt het toestel over gouden accenten.

Net als de normale OnePlus 6 krijgt ook de Silk White-editie een AMOLED-scherm van 6,28-inch met een 19:9-verhouding. De telefoon draait op een Qualcomm Snapdragon 845-processor en beschikt over een dubbele camera aan de achterkant. De hoofdcamera heeft zestien megapixel met een f/1.7 diafragma met een secundaire camera met twintig megapixel. De Silk White-editie draait op OxygenOS, een Android-versie waar het bedrijf zelf enkele aanpassingen aan heeft gedaan.

OnePlus 6 Silk White vanaf 5 juni verkrijgbaar

De OnePlus 6 Silk White limited edition komt met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen. De smartphone in de Silk White-editie is op 5 juni vanaf 11.00 uur verkrijgbaar op de website van OnePlus voor een prijs van 569 euro. Kijk voor meer informatie op de website van OnePlus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.