Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus haalt OxygenOS 5.1.6 terug, rolt OxygenOS 5.1.7 uit

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2018, 10:16 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft OxygenOS 5.1.6 teruggehaald en meteen nieuwe versie van het besturingssysteem voor OnePlus-apparaten uitgerold. OxygenOS 5.1.7 staat voornamelijk in het teken van bugfixes, maar voegt ook een betere beveiliging toe aan je smartphone.

Download OxygenOS 5.1.7 voor je OnePlus

Sinds vorige week rolt OnePlus OxygenOS 5.1.6 uit, met daarin onder meer de mogelijkheid de niet storen-modus automatisch te activeren. Maar daar bleek een fout in te zitten en die fout wil het bedrijf nu rechttrekken door 5.1.6 terug te trekken en direct OxygenOS 5.1.7 uit te rollen. Naast een oplossing voor het probleem met de bootloader, lost de fabrikant ook andere problemen op. Zo waren er klachten over de uitwerking van de automatische niet storen-modus en die worden eveneens rechtgetrokken met deze update.

Mocht je de OxygenOS 5.1.6 nog niet hebben gedownload, geen probleem. Wanneer je Oxygen 5.1.7 binnenhaalt en installeert, dan krijg je meteen de functies die met de vorige update waren toegevoegd. Je hoeft dus maar één update te downloaden om meteen alle functies en nieuwe vorm van beveiliging op je OnePlus te krijgen. Mocht je wel 5.1.6 hebben gedownload, geen paniek: het ontdekte lek kon alleen worden misbruikt wanneer iemand fysiek toegang had tot je smartphone. Je kon niet online gekraakt worden, of iets dergelijks.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.