Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus-toestellen krijgen twee jaar reguliere updates

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2018, 17:12 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft laten weten dat toestellen van het merk kunnen rekenen op twee jaar aan reguliere updates, evenals drie jaar aan beveiligingsupdates. Voor Nexus- en Pixel-eigenaars is dit niets nieuws, aangezien zij al jaren op die garantie kunnen rekenen.

Updates voor OnePlus-smartphones

OnePlus is een fabrikant die niet alleen scoort met z’n hardware, ook op het gebied van software doet het bedrijf het goed. In de afgelopen jaren konden mensen al rekenen op bèta-versies van releases die eigenlijk nog niet klaar waren voor het grote publiek — maar dat is een keuze van de toesteleigenaar. Reguliere gebruikers krijgen natuurlijk alleen de stabiele updates, al kan het zijn dat daar ook nog wel eens fouten in worden aangetroffen. Gelukkig herstelt de fabrikant die dan snel, maar dan kunnen er alsnog fouten insluipen.

Nu heeft OnePlus echter bevestigd dat het zich per toestel committeert aan twee jaar aan reguliere updates (kleine en grote updates voor het besturingssysteem, zoals nieuwe Android-versies) en drie jaar aan beveiligingsupdates. Voor eigenaars van Nexus- en Pixel-toestellen is dit niets nieuws, aangezien die al jaren kunnen rekenen op deze garantie. Voor eigenaars van toestellen van deze Chinese fabrikant is het echter goed nieuws. Zo krijgt de 3/3T nog één jaar beveiligingsupdates en de 5/5T nog een jaar reguliere updates.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.