Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Op 2 augustus aanstaande kondigt Motorola iets nieuws aan

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2018, 9:59 CategorieAndroid

Motorola heeft een uitnodiging naar de pers verstuurd met daarin de boodschap dat er op 2 augustus aanstaande iets wordt onthuld. In een YouTube-video die bij de teaser hoort wordt helaas niets vrijgegeven, maar er worden wel een paar kleine hints gegeven.

Motorola-aankondiging op 2 augustus

In de afgelopen maanden heeft Motorola al wat smartphones gepresenteerd en uitgebracht. Maar dat betekent niet dat het bedrijf het daarbij laat. Daarom is er nu een nieuwe teaser de wereld in geholpen door de fabrikant, met daarin de boodschap dat er op 2 augustus aanstaande iets wordt gepresenteerd. De teaser is te bekijken op YouTube, waar we uit op kunnen maken dat de aankondiging op het hoofdkantoor plaatsvindt. Helaas biedt de clip geen informatie aan over het product dat daadwerkelijk zal worden gepresenteerd.

Wel worden er nog wat hints gegeven. “Say “hello” to a whole new way to connect, stream, download, video chat, and more.” Dit kan wijzen op een smartphone, tablet maar ook bijvoorbeeld op een slimme speaker met een beeldscherm aan boord. Mogelijk is het een smartphone, aangezien Motorola nog steeds het vlaggenschip van dit jaar moet aankondigen. Bovendien wordt ‘hello’ vaak gebruikt in combinatie met ‘Moto’ en dat is de smartphonelijn van het bedrijf. Het kan bijvoorbeeld de Moto Z3 of de One Power worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.