Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Quest verschijnt op 28 juni voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2018, 9:38 CategorieGaming

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de simpele role playing game Pokémon Quest vanaf 28 juni verkrijgbaar zal zijn voor Android en iOS. Het spel is nu al gratis beschikbaar voor de Nintendo Switch en zal op mobiele apparaten ook geen cent kosten om te downloaden — maar er zijn wel digitale aankopen.

Pokémon Quest verschijnt binnenkort

Het Japanse Twitter-account van Pokémon heeft laten weten dat de game Pokémon Quest vanaf 28 juni aanstaande te downloaden is op Android en iOS. Je kunt je nu alvast aanmelden voor het spel binnen de downloadwinkels, zodat je op de dag van release een mail kunt ontvangen met daarin de mededeling dat het spel uit is. Quest is een gratis te spelen Pokémon-game met een aantal digitale aankopen. In principe kun je het spel gratis spelen, maar je haalt er meer uit wanneer je enkele in-game aankopen verricht.

In het spel lopen de verschillende zakmonsters zelf, maar heb je wel de controle over hun aanvallen. Dat doe je door op het touchscreen te tappen. Je kunt de Pokémon sterker maken middels Power Stones en kunt nieuwe beesten aantrekken door lekkere maaltijden te maken met ingrediënten die je hebt gevonden tijdens het spelen. Dat koken doe je binnen je kamp, dat je ook nog eens kunt versieren met allerlei spullen. Die spullen zijn weer te koop met echt geld. De basis van de game is echter gewoon speelbaar zonder een investering.

  • Pokémon Quest
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.