Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

PUBG Mobile voegt first-person perspectief en meer toe aan app

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2018, 9:44 CategorieGaming

De populaire titel PUBG Mobile is voorzien van een first-person perspectief, waardoor je de game vanuit de ogen van de speler kunt zien. Mocht je dat niets vinden, dan kun je nog altijd wisselen naar het third-person perspectief, met de camera achter het poppetje waarmee je speelt.

Download de update voor PUBG Mobile

Spelers van PUBG Mobile op Android kunnen nu een update verwachten die een aantal dingen toevoegt. Zo wordt het first-person perspectief toegevoegd, waardoor je de gamewereld door de ogen van het poppetje kunt bekijken waarmee je aan het spelen bent. Dat moet spelers meer in de wereld trekken. Mocht je dit minder prettig vinden, dan kun je nog altijd kiezen voor het third-person perspectief, waarbij de camera achter het poppetje hangt. Daarnaast is de Royale Pass Season 1 toegevoegd waarmee je dingen kunt ontgrendelen.

Denk daarbij aan battle points, cosmetische beloningen en experience boosters. Daarnaast kun je ook betalen voor de Elite Upgrade (10 dollar) en Elite Upgrade Plus (35 dollar), waarmee je zeldzame wapens, in-game currency, een vliegtuig, kleding en wekelijkse uitdagingen binnenhaalt. Verder is het nu mogelijk een Aziatisch model uit te kiezen voor je personage en kun je andere spelers wapens cadeau doen. Als laatste is er ook nog een kleine map en zijn er finishes voor wapens en vliegtuigen toegevoegd aan PUBG Mobile.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.