Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Publieke bèta iOS 12 nu beschikbaar voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2018, 9:14 CategorieiPad

Apple heeft laten weten dat de eerste publieke bèta van iOS 12 nu beschikbaar is voor iedereen met een recente iPhone of iPad. Je kunt je nu aanmelden voor het bèta-programma, zodat je mee kunt doen met het testen van software voor de apparaten van het bedrijf uit Cupertino.

Download iOS 12 als bèta

Apple heeft bekendgemaakt dat de publieke bèta van iOS 12 vanaf nu beschikbaar is voor iedereen met een recent uitgebrachte iPhone of iPad. Nu de bèta voor het publiek beschikbaar is, kunnen meer mensen zich wagen aan het testen van de nieuwe software. Wanneer je dat doet, houd er dan wel rekening mee dat je bugs en prestatieproblemen kunt tegenkomen. Voorheen was deze bèta alleen beschikbaar voor ontwikkelaars, waar ze jaarlijks geld voor moeten betalen. Zij testen de software alvast voor hun eigen applicaties.

Dat je moet opletten met pre-release software kunnen we niet goed genoeg benadrukken. De bugs kunnen namelijk voor allerlei soorten problemen zorgen. Zo kan het zijn dat je locatiedata niet correct wordt weergeven in de kaartenapplicatie van Apple, kan FaceTime de verbinding verliezen als je gaat multitasken en kan CarPlay crashen als je een camera wil gebruiken. Wil je je er toch aan wagen? Geen probleem, ga dan naar deze pagina. Daar kun je je aanmelden voor de bèta van iOS 12 en de aankomende bèta-programma’s.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.