Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Rpg Evoland 2 is nu beschikbaar voor Android-apparaten

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2018, 9:28 CategorieGaming

Android-gebruikers kunnen vanaf nu de game Evoland 2 downloaden. Dit spel is het vervolg op de populaire role playing game Evoland. De sequel maakt gebruik van dezelfde action/adventure-structuur, maar gooit er dit keer nog wat andere genres bij om de boel fris te houden.

Download Evoland 2

Evoland wordt momenteel gezien als één van de beste role playing games (rpg’s) voor mobiele apparaten. Android-gebruikers kunnen nu aan de slag met het vervolg op deze titel, die simpelweg Evoland 2 heet. Ook dit spel is een actie- en avonturentitel die je meeneemt door de geschiedenis van rpg’s en hoe ze er vroeger uitzagen. Dat betekent dat je begint met een Game Boy-achtig uiterlijk voor de wereld en je personages, terwijl je je langzaam maar zeker omhoog werkt naar de moderne tijden. Dit keer zijn er echter ook meerdere genres.

Zo is er nu ook beat ‘em up-gameplay, evenals de beruchte bullet hell. In de trailer zien we verder gameplay die rechtstreeks uit een Bomberman-game lijkt te komen en zien we ook de match 3-gamestijl van populaire mobiele games. Evoland 2 ondersteunt daarnaast de meeste bluetooth-controllers en is zelfs speelbaar op Android TV, zoals mediaspelers en televisies. Normaliter kost het spel 8,99 euro, maar hij is nu in de aanbieding van 5,99 euro tot en met 27 juni. De iOS-versie laat voorlopig nog even op zich wachten.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.