Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Saldo in iTunes en App Store nu op te waarderen via iDeal

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2018, 19:07 CategorieApple

Goed nieuws voor Apple-gebruikers. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om iDeal te gebruiken om je saldo in iTunes en de App Store te verhogen.

Wilde je jouw Apple ID-saldo verhogen om bijvoorbeeld apps in de App Store of muziek op iTunes te kopen? Dan moest je voorheen een creditcard of PayPal gebruiken. Had je dit beide niet of wilde je deze betaalmethodes niet gebruiken? Dan kon je natuurlijk naar de winkel gaan om iTunes-kaarten te kopen. Nu komt daar dus iDeal als betaalmethode bij. Er zit echter wel een klein addertje onder het gras, want je kunt geen losse aankopen betalen met deze betaalmethode. Je kunt alleen je saldo verhogen met deze populaire betaalmethode. Een groot probleem is dit natuurlijk niet, want met je opgewaardeerde saldo kun je gewoon aankopen doen.

Saldo opwaarderen met een vast bedrag of een zelfgekozen bedrag

Sinds enige tijd is het mogelijk om een zelfgekozen bedrag toe te voegen om je Apple ID-saldo te verhogen, wat nu dus ook kan met iDeal. Je kunt je saldo met iDeal opwaarderen door in de App Store rechtsboven op je profielfoto te klikken en vervolgens op je naam en betaalinformatie. Hier staat nu iDeal als betaalmethode bij. Doorloop de stappen en kies je bank. Vervolgens kun je een vast bedrag kiezen van 10, 25, 50 of 100 euro, of kies zelf een bedrag. Let op dat als je ‘Delen met gezin’ gebruikt, dat iDeal niet beschikbaar is als betaalmethode.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Reacties

  1. Lena
    26 juli, 2018 om 16:18

    Helaas is het saldo niet opgewaardeerd maar wel afgeschreven. Blijkt vaker voor te komen. Dus wees voorzichtig hiermee!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.