Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 9 gespot bij FCC, aankondiging volgt snel

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2018, 9:23 CategorieAndroid

De aankomende Samsung Galaxy Note 9 is waarschijnlijk gespot bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Dat betekent dat een aankondiging nu niet lang meer op zich hoeft te laten wachten. Wanneer dat gaat gebeuren heeft Samsung nog niet laten weten.

Samsung Galaxy Note 9 bij de FCC

De FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond, heeft een nieuwe toestel van Samsung getest, die het modelnummer SM-N960F draagt. De gedachte leeft nu sterk dat dit wel de Note 9 móet zijn, aangezien dat nummer overeenkomt met andere Galaxy Note-smartphones. Ter vergelijking: de Samsung Galaxy Note 8 draagt modelnummer SM-N950. Daarnaast wordt er in het document van de organisatie melding gemaakt van een stylus, waardoor het idee eigenlijk alleen maar meer en meer versterkt wordt.

Helaas deelt de FCC verder geen details over de Samsung Galaxy Note 9. Wel weten we verder nog dat de organisatie het toestel in april heeft ontvangen — dat is alweer twee maanden geleden. Daardoor kan het goed zijn dat onlangs gelekte renders het toestel laten zien zoals die er uiteindelijk uit komt te zien. Wanneer Samsung het toestel gaat onthullen heeft het bedrijf nog niet laten weten, maar eerdere geruchten wijzen op een presentatie in augustus. Die zou in de eerste twee weken van de maand moeten gaan plaatsvinden.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.