Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt accu van 4.000 mAh’

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2018, 12:28 CategorieAndroid

Er is een nieuw gerucht verschenen over de Samsung Galaxy Note 9. Het toestel krijgt mogelijk een accu met een vermogen van 4.000 mAh. Mocht dit gerucht kloppen, dan is dat een grote verbetering ten opzichte van de Galaxy Note 8, met zijn accu van 3.3000 mAh.

Grotere accu voor de Samsung Galaxy Note 9 – gerucht

Als we de geruchten mogen geloven dan geeft Samsung de Samsung Galaxy Note 9 een veel grotere accu mee dan het bedrijf deed met de Samsung Galaxy Note 8. Eerder werd al beweerd dat het vermogen van de accu ergens tussen 3.850 en 4.000 mAh zou liggen. Twitteraar Ice Universe beweert nu echter dat het “100 procent zeker is” dat de note 9 een accu met een vermogen van 4.000 mAh krijgt. Dat zou een grote verbetering zijn, aangezien de Note 8 ‘slechts’ beschikt over een accu van 3.300 mAh (wat al genoeg voor een dag is).

De grotere accu is wellicht nodig voor het grotere scherm. De Samsung Galaxy Note 9 krijgt naar verluidt een scherm van 6,4-inch, zonder een slag groter te worden dan de Note 8. Waarschijnlijk wordt het toestel wel iets breder en dikker, maar krijg je er dus meer scherm voor terug. Het internationale model wordt verder voorzien van een Samsung Exynos 9810-processor, evenals 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte. Daarnaast zal Samsung ervoor zorgen dat Android 8.1 direct wordt geïnstalleerd op het toestel.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.