Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2018, 19:06 CategorieAndroid

Samsung heeft zojuist bekendgemaakt wanneer het volgende vlaggenschip wordt onthuld. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft laten weten dat de Galaxy Note 9 op 9 augustus aan het publiek getoond gaat worden tijdens een speciaal evenement in New York.

Geruchten over de Samsung Galaxy Note 9 doen al maanden de rondte, dus we wisten al vrijwel zeker dat het toestel eraan zat te komen. De specificaties van het toestel zijn al gespot in benchmarks. Zo zou het toestel de Snapdragon 845-processor gaan krijgen, wat voor de Europese markt waarschijnlijk de Exynos 9810-processor gaat betekenen. Waarschijnlijk krijgt het toestel 6 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. Direct uit de doos zou het toestel op Android 8.1 Oreo moeten gaan draaien. Ook zou het scherm mogelijk 0,1-inch groter zijn in vergelijking met de Galaxy Note 8 (zie foto).

In-display vingerafdruksensor?

Daarnaast zou de smartphone mogelijk een in-display vingerafdruksensor gaan krijgen, maar dit lijkt nog te vroeg te komen. Het is eerder waarschijnlijk dat de Galaxy S10 een in-display vingerafdruksensor gaat krijgen, zoals eerder deze week in geruchten naar buiten werd gebracht.

Hoe het toestel er precies uit komt te zien en welke specificaties die gaat hebben krijgen we op 9 augustus te horen tijdens het launch-event in New York. Waarschijnlijk krijgen we dan ook de prijs en de datum te horen wanneer het toestel op de markt verkrijgbaar zal zijn.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.