Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab S4 gespot op officiële Franse website

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2018, 9:38 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Tab S4 is al gespot op één van de officiële website van Samsung. In dit geval gaat het om de Franse website. Tenminste, het gaat om het apparaat waarvan wordt gedacht dat het de aankomende tablet is. Dit apparaat heeft namelijk het modelnummer SM-T835.

Is dit dan de Samsung Galaxy Tab S4?

Samsung werkt aan een opvolger van de Samsung Galaxy Tab S3. Dat is nog niet officieel bevestigd, maar een aantal verschenen geruchten plus deze nieuwe vondst, lijken daar toch echt op te wijzen. Dit keer is de Samsung Galaxy Tab S4, of in elk geval het apparaat dat vermoedelijk het modelnummer draagt van de aankomende tablet, gespot op de Franse website van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Er staat helaas weinig bruikbare informatie online, maar het ziet er wel naar uit dat de tablet later dit jaar wordt gelanceerd.

Over de Samsung Galaxy Tab S4-tablet wordt gezegd dat het apparaat wordt voorzien van een scherm met een schermindeling van 16:10. Onder de motorkap zit de inmiddels oude, maar nog steeds capabele Qualcomm Snapdragon 835-processor en 4 GB aan werkgeheugen. Op de achterkant moet een dertien megapixel-camera zitten, terwijl de frontcamera beschikt over acht megapixel. Ook is er 64 GB aan interne opslagruimte aanwezig en wordt Android 8.1 standaard meegeleverd. Het wachten is nu op de officiële aankondiging.

  • Delen:
Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.