Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Tab S4 krijgt irisscanner en ondersteuning voor Dex’

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2018, 13:15 CategorieAndroid

Over de Samsung Galaxy Tab S4 wordt gezegd dat het apparaat een irisscanner gaat krijgen en ondersteuning zal gaan aanbieden voor de Dex. De verwachting is dat Samsung de high-end tablet tijdens de IFA in Berlijn gaat aankondigen, eind augustus.

Specs Samsung Galaxy Tab S4 gelekt – gerucht

Een Chinese bron heeft geruchten verspreid over de aankomende Samsung Galaxy Tab S4. Zo moet de tablet worden voorzien van een irisscanner, waarmee het apparaat ontgrendeld kan worden, en ondersteuning voor Samsung Dex (review), waardoor je de tablet mogelijk ook als basis voor een pc kunt gebruiken. Ook wordt verwacht dat de tablet een recente versie van Android krijgt. De tablet op de bovenstaande foto draait op Samsung Experience 9.5, maar onduidelijk is welke Android-versie dat is. Mogelijk Android 8.1.

Eerder kwam al naar buiten dat de Samsung Galaxy Tab S4 wordt voorzien van een scherm met een beeldverhouding van 16:10. Ook zou er een virtuele thuisknop zijn die niet drukgevoelig is (net zoals op de Samsung Galaxy S- en Note-lijnen). Onder de motorkap zit waarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon 835, 4 GB aan werkgeheugen en tenminste 64 GB aan interne opslagruimte. De verwachting is dat Samsung de tablet tijdens de IFA in Berlijn gaat aankondigen. Die beurs vindt eind augustus / begin september plaats dit jaar.

  • Delen:
Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.