Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab S4 opgedoken bij de FCC, aankondiging aanstaande

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2018, 9:23 CategorieAndroid

De onaangekondigde tablet Samsung Galaxy Tab S4 is opgedoken bij de FCC, waardoor een aankondiging steeds dichterbij komt. De FCC is de Amerikaanse communicatiewaakhond, die alle apparaten met betrekking tot communicatie moet controleren voordat ze mogen worden gelanceerd.

Samsung Galaxy Tab S4 is onderweg

In de afgelopen weken bereiken ons veel geruchten over de aanstaande release van de Samsung Galaxy Tab S4. Veel van die geruchten zijn vaak gestoeld op anonieme bronnen, maar het nieuws van vandaag rust op feiten. De Galaxy Tab S4 is namelijk opgedoken bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond, waardoor een lancering daadwerkelijk om de hoek staat. Alle communicatie-apparaten moeten worden beoordeeld door de FCC, want anders mogen ze niet op de markt aldaar worden uitgebracht.

Helaas laten FCC-registraties heel weinig zien van de apparaten die nog moeten worden aangekondigd, maar is er wel een schets zichtbaar. Op die schets zien we een enkele camera op de achterkant zitten, evenals de tekst dat de speakers zijn afgesteld door AKG. Voor de rest oogt het apparaat als een Samsung Galaxy Tab S3 en hoeven we dus geen baanbrekende designelementen te verwachten op de achterkant. Wellicht geldt het tegenovergestelde voor de voorkant, maar vooralsnog is daar geen informatie over.

  • Delen:
Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.