Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Slimme apptabs komen voorlopig nog niet naar Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2018, 9:31 CategorieWindows

Bronnen die bekend zijn met de plannen van Microsoft melden dat de slimme apptabs voorlopig nog niet naar Windows 10 gaan komen. De bronnen melden dat het bedrijf uit Redmond nog wat meer tijd nodig heeft om de functie goed te kunnen testen.

Slimme apptabs komen later naar Windows 10

Microsoft is niet voornemens de slimme apptabs, genaamd Sets, naar Windows 10 te brengen wanneer de najaarsupdate op de stoep staat. Dat melden bronnen die bekend zijn met de plannen van het bedrijf tegenover The Verge. Microsoft wil de integratie, zeker in combinatie met Edge en Office, eerst nog beter testen voordat de functie beschikbaar zal zijn. Testers van de software hebben Sets al wel kunnen gebruiken in de afgelopen zes maanden en die feedback heeft nu tot dit besluit geleid, aldus de bronnen tegenover de website.

Echter, de nieuwste testversie van Windows 10 heeft nu ook geen Sets meer, waardoor er dus achter schermen wordt gesleuteld. Sets zal terugkeren wanneer Microsoft werkt aan de volgende grote Windows-update. Hoewel je zou kunnen stellen dat deze functie is uitgesteld, was Microsoft voorzichtig genoeg om hem niet te beloven voor een specifieke Windows-update. Dus technisch gezien is er geen uitstel. Het is in elk geval duidelijk dat Microsoft de tijd wil nemen om deze feature goed te implementeren en dat kunnen we alleen maar toejuichen.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.