Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Snapchat maakt het mogelijk berichten te verwijderen

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2018, 14:10 CategorieApplicaties

Snapchat introduceert eindelijk de optie om berichten te verwijderen. Op dit moment verdwijnen de chats al standaard maar met deze optie kun je ze verwijderen nog voor de chat gelezen is. Deze optie is ook aanwezig in groepchats. Hiermee lijkt Snapchat dus nog meer focus op privacy te leggen en de bedrijven WhatsApp en Instagram te volgen. Het is daarmee een van de laatste bedrijven die deze optie introduceert.

Je vrienden kunnen zien dat je iets verwijderd hebt maar zien niet wat er verwijderd is. Niet alleen chats maar ook fotos’s kunnen worden verwijderd. Snapchat merkt wel op dat er al een screenshot van gemaakt kan zijn.

Snapchat-updates

Deze update volgt na de niet zo populaire update eerder dit jaar. De CEO merkte toen op:

“A change this big to existing behavior comes with some disruption, especially given the high frequency of daily engagement of our community”

Of deze toevoeging de negativiteit kan stoppen moet nog blijken. Zo plaatste Kylie Jenner een berichtje dat ze geen Snapchat meer gebruikt en de quote “sad”.

Snapchat heeft te maken met groeiende concurrentie van Instagram. Moederbedrijf Facebook kopieerde schaamteloos de stories-optie en de mogelijkheid van verdwijnende foto’s. Snapchat heeft op dit moment minder dan 200 miljoen dagelijkse gebruikers en Instagram heeft er ruim 700 miljoen.

Zo verwijder je een Snapchat-bericht

Een chat verwijderen met doe je zo:

  1. Open de chat en zoek het bericht
  2. Druk op de chat tot er opties verschijnen
  3. Klik op Verwijder
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.