Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony brengt beveiligingsupdate van juni naar Sony Xperia XZ2

Geschreven door
Geplaatst op14 juni 2018, 9:33 CategorieAndroid

Sony heeft woensdagavond laten weten dat het bedrijf een update uitrolt voor onder meer de Sony Xperia XZ2. Het gaat om de beveiligingsupdate van juni. Ook andere toestellen komen hiervoor in aanmerking. Dat is goed nieuws, want dit betekent extra online veiligheid voor Sony-gebruikers.

Download de update voor de Sony Xperia XZ2

Als het gaat om Android-smartphones, dan is Sony niet de meest populaire speler op de markt, op dit moment. Het grote voordeel van Sony-smartphones is dat je kunt rekenen op een goede software-ondersteuning. Niet alleen krijg je Android OS-updates razendsnel, ook kun je ervan uitgaan dat je snel de benodigde beveiligingsupdates ontvangt. Sinds woensdagavond rolt Sony de beveiligingsupdate van juni uit voor de Sony Xperia XZ2, maar ook voor de Xperia XZ, XZs en X Performance. Let de komende dagen dus goed op.

De Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact zijn eerder dit jaar gelanceerd en hebben mogen rekenen op een constante stroom aan beveiligingsupdates. De update voor juni arriveert weliswaar iets later dan je normaal gewend bent, maar dat is nog altijd beter dan menig ander Android-fabrikant (sommige toestellen krijgen niet eens per kwartaal zo’n belangrijke update). Naast updates voor de beveiliging, laat Sony eveneens weten dat alle toestellen mogen rekenen op een verbetering op het gebied van prestaties.

Lees ook onze recensie van de Sony Xperia XZ2.

  • Delen:
Sony Xperia XZ2
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.