Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony stopt ontwikkeling Xperia Home, sluit bèta in komende weken

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2018, 9:30 CategorieAndroid

Sony heeft aangekondigd dat de ontwikkeling voor de launcher Xperia Home wordt stopgezet en dat de bèta wordt gesloten in de komende weken. De launcher stond altijd garant voor toffe features en bood als één van de eerste de integratie met de Google Feed aan.

Sony Xperia Home wordt niet meer verder ontwikkeld

De smartphones van Sony hebben heel lang gebruikgemaakt van de Xperia Home-launcher. Dat is een innovatieve launcher die vaak toffe features aanbiedt; zo was het één van de eerste launchers die de integratie met de Google Feed aanbood. Ook kunnen fans zich aanmelden voor bèta-functies. Maar aan dit alles komt een einde, heeft het Japanse bedrijf bekendgemaakt. De ontwikkeling wordt stopgezet en in de komende weken zal ook de bèta worden gesloten. Wel is er nu nog een laatste bèta build beschikbaar.

  • Widgets not updated.
  • Corrected calculations of blurred wallpaper offset in landscape.
  • Improved visibility of search personalization card
  • Open MMS matching text
  • Fix a crash when search fails to fetch a photo
  • Handle display size changes for shortcut icons
  • Don’t animate away Google Feed when Home is stopped

De Xperia Home-launcher gaat de onderhoudsfase in. Dat betekent dat er dus geen grote updates meer verschijnen, maar dat je wel mag rekening op kleine updates voor stabilisatie. Dat gebeurt voor zolang als nodig. Wat Sony nu gaat aanbieden op zijn Android-smartphones, is nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Sony Xperia XZ2
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.