Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Sony Xperia XZ3 wordt dunner en krijgt dubbele camera’

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2018, 10:11 CategorieAndroid

Er zijn nu al geruchten verschenen over de opvolger van de Sony Xperia XZ2. De Sony Xperia XZ3 zou, in vergelijking met zijn voorganger dunner moeten worden. Ook krijgt deze smartphone een dubbel camerasysteem op de achtergrond en meer werkgeheugen.

Sony Xperia XZ3 met dunner design en dubbele camera – gerucht

Sony brengt vaak twee keer per jaar een high-end smartphone uit. Aan het begin van het jaar kregen we de Sony Xperia XZ2, dus kunnen we ondertussen alweer vooruitkijken naar de Sony Xperia XZ3, die mogelijk tijdens de IFA in Berlijn wordt aangekondigd (eind augustus of begin september). Een gelekt spec sheet uit Japan laat zien dat Sony het apparaat meer werkgeheugen gaat meegeven. De Xperia XZ3 krijgt waarschijnlijk 6 GB aan werkgeheugen, terwijl zijn voorganger het moest doen met 4 GB aan werkgeheugen.

Op de achterkant zit waarschijnlijk een dubbele camerasensor. Een camera beschikt over negentien megapixel, terwijl de tweede beschikt over twaalf megapixel, evenals een diafragma van f/1.6. De frontcamera zou moeten beschikken over dertien megapixel. Daarnaast zou deze smartphone dunner moeten worden dan zijn voorganger. Verder kan het zijn dat er qua schermtechnologie geen verandering plaatsvindt. Sony heeft niet gereageerd op deze geruchten. Mogelijk horen we dus eind augustus, tijdens de IFA-persdagen, meer.

  • Delen:
Sony Xperia XZ3
Sony Xperia XZ3
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.