Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties van de Nokia 5.1 Plus duiken op bij TENAA

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2018, 20:18 CategorieAndroid

Vorige week verscheen de eerste informatie over de Nokia 5.1 Plus. Renders van de nieuwe midranger lekten uit via OnLeaks, waardoor we een eerste kijkje op het nieuwe toestel kregen. Zo zagen we dat de Nokia 5.1 Plus voorzien zal worden van een notch, een scherminkeping aan de bovenkant van het scherm. Ook zagen we een dubbele camera, een vingerafdrukscanner en een glazen achterkant. Vandaag is het nieuwe toestel opgedoken bij de Chinese keuringsinstantie TENAA, waardoor de eerste specificaties naar buiten zijn gekomen, zo meldt Phone Arena.

De Nokia 5.1 Plus zal een octa-core chip krijgen op 2.0Ghz. Exacte details zijn niet bekend, maar het zou qua specificaties overeenkomen met de MediaTek Helio P18 van de normale Nokia 5.1. Qua werkgeheugen zou het toestel op de markt verschijnen met 3 GB, 4 GB of 6 GB. Er komt een model met 32 GB en een model met 64 GB intern geheugen. Waarschijnlijk zal dit per land verschillen. De nieuwe smartphone zal draaien op Android Oreo 8.1 en krijgt de beschikking over een batterij met een capaciteit van 3.000 mAh.

Display van 5.86-inch in een beeldverhouding van 19:9

Het display is 5.86-inch met een beeldverhouding van 19:9. De frontcamera beschikt over acht megapixel, samen met een hoofdcamera van dertien megapixel aan de achterzijde. Details over de tweede camera aan de achterkant zijn nog niet bekend. Wel zou het mogelijk zijn om video’s op te nemen in 1080p. Onder de dubbele camera vinden we de vingerafdruksensor terug. Voorlopig is het wachten op de officiële aankondiging vanuit HMD Global over de Nokia 5.1 Plus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.