Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telegram laat gebruikers berichten nu als ongelezen markeren

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2018, 9:55 CategorieApplicaties

De populaire berichtendienst Telegram heeft een update doorgevoerd die een groot aantal handige functies toevoegt aan de mogelijkheden van de app. Zo kunnen gebruikers nu berichten als ongelezen en gelezen markeren en kunnen ze gedeelde media later aanpassen.

Download de update voor Telegram

Telegram heeft deze week een update ontvangen die het versienummer omhoog brengt naar 4.8.10. Dit is een behoorlijk grote update, aangezien er veel handige functies worden toegevoegd. Zo kunnen gebruikers berichten als ongelezen en gelezen markeren, nadat een bericht voor een korte periode is ingedrukt. Ook kun je stem- en videoberichten twee keer zo snel afspelen en kun je zelf instellen welke informatie je deelt wanneer je vCards deelt. Verder is het mogelijk media aan te passen wanneer je die al hebt verstuurd.

De bovenstaande gif geeft daar een mooi voorbeeld van. Gebruikers kunnen bovendien voorkomen dat berichten aankomen, door ze te verwijderen voordat ze binnen zijn. Ook kunnen er tekstuele url’s gemaakt worden vanuit het menu en is de interface verder verfijnd. De update wordt nu naar iedereen uitgerold die de normale versie van de app op zijn of haar smartphone heeft staan (dus niet Telegram X, dat is weer een andere variant). Mocht je de update eerder willen hebben, dan kun je hem downloaden via APK Mirror.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.