The Walking Dead: Our World nu beschikbaar voor iOS en Android

01 juni 2018 1 Minuut 1 Reacties
walking-dead-ar-game

Opeens lijkt het los te gaan met augmentedrealitygames. Vorige week konden we starten met Jurassic World Alive, deze week is het de beurt aan The Walking Dead: Our World van Next Games. In maart werd het spel geïntroduceerd, maar de verwachting was dat het spel nog even op zich zou laten wachten. Niet dus, want na de Filipijnen, Australië en Noorwegen kunnen nu Nederlanders al voortijdig aan de slag met het spel.

Red overlevenden en vecht met Rick, Michonne en Daryl aan je zijde

In eerste instantie lijkt het spel op de zoveelste Pokémon Go-kloon, maar het spel heeft zeker een eigen gezicht. Het spel maakt gebruik van het Google Maps-platform en dat betekent dat je via gps weer in je eigen omgeving rond kunt lopen. Nieuwe items haal je uit supply crates en je komt overal zombies tegen waar je de confrontatie mee aan kunt gaan. Het leuke is dat je nu ook gebouwen kunt plaatsen, die andere mensen ook op hun scherm te zien krijgen. Zo kun je samen overlevenden redden van de zombies en deze in een shelter plaatsen. Ook kun je een toetreden tot een groep om samen quests mee te halen. De bekende helden uit de tv-serie zijn ook in het spel te vinden en helpen je bij de confrontatie met de zombies.

Het spel is op dit moment nog wat instabiel en het lijkt er dan ook op dat Nederland als land is uitgekozen om het één en ander te testen, maar laat je hier niet van weerhouden. The Walking Dead: Our World is een verfrissende titel op het gebied van de augmentedrealitygames. The Walking Dead: Our World is nu gratis te downloaden voor iOS en Android.

The Walking Dead: Our World

Reacties (1)