Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

The Walking Dead: The Final Season gaat 14 augustus van start

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2018, 17:00 CategorieGaming

Ontwikkelaar Telltale Games heeft bekendgemaakt dat het laatste seizoen van de episodische verhaalgame The Walking Dead vanaf 14 augustus speelbaar is. Op die dag verschijnt de eerste aflevering op Xbox en PlayStation — later komen de episodes naar mobiele apparaten.

Laatste seizoen van The Walking Dead

Telltale Games maakt al jaren episodische titels, zoals The Walking Dead, The Wolf Among Us en bijvoorbeeld Batman – The Telltale Series. The Walking Dead is nog steeds één van de meest geliefde avonturen van de ontwikkelaar, maar aan het verhaal van de jonge Clementine komt toch echt een keer een einde. De ontwikkelaar heeft zojuist bekendgemaakt dat het laatste seizoen van het spel op 14 augustus aanstaande van start gaat en op Xbox en PlayStation — later komen de episodes ook naar mobiele apparaten.

In de serie hebben we hoofdpersonages Clementine kunnen opgroeien van bang meisje naar een gevreesde krijger. Ze is nog altijd op zoek naar een plek om te kunnen (over)leven en in het vierde seizoen heeft ze mogelijk eindelijk gevonden naar waar ze op zoek was. Maar uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot en moet Clementine keuzes maken, terwijl ze zich ontplooit als leider van de groep en verzorger blijft van het jonge weesje AJ. Het wachten is nu op het nieuws wanneer we de game op Android en iOS kunnen spelen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.