Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor Gmail voegt meer swipe-functies toe

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2018, 9:59 CategorieApplicaties

Sinds enige tijd was het mogelijk om te swipen in de Gmail-app. Via het swipen is het mogelijk om e-mails te verwijderen of te archiveren. Tot op heden waren dat echter de enige mogelijkheden om swipe-acties te gebruiken binnen de app. De nieuwe update voegt echter nog meer swipe-functies aan de applicatie voor de e-maildienst toe.

Stel zelf de swipe naar links en de swipe naar rechts in

De nieuwste versie voor de Gmail-app is versie 8.5.20 voor Android en geeft de gebruiker de mogelijkheid om zelf swipe-acties in te stellen. Via de instellingen kun je nu zelf selecteren welke functie je wilt gebruiken om naar links of naar rechts te swipen. Standaard zijn beide acties ingesteld op het archiveren, maar je kunt dit gemakkelijk veranderen naar verwijderen, markeer als gelezen/ongelezen, verplaats naar of snooze.

De functie is beschikbaar via een server-side change, maar je hebt wel de laatste versie 8.5.20 voor Android nodig. Deze wordt langzaam uitgerold en lijkt vanaf nu ook in Nederland beschikbaar. Ook iOS heeft een nieuwe update gekregen, alhoewel er in de notities niet is aangegeven of deze functie ook op iOS is verschenen.

De nieuwe aanpassingen die de gebruiker nu zelf kan instellen zorgt voor een persoonlijkere ervaring binnen de Gmail-app. Je kunt de swipe naar links of naar rechts nu zelf instellen met de actie die jij wilt gebruiken.

  • Gmail
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.