Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor OnePlus 6 voegt portretmode en meer toe

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2018, 10:32 CategorieAndroid

OnePlus heeft een nieuwe update uitgebracht voor de OnePlus 6. Het nieuwe vlaggenschip van OnePlus krijgt enkele nieuwe functies en voert verbeteringen door voor de camera, het netwerk en het systeem in de OxygenOS 5.1.6-update.

De belangrijkste vernieuwing in OxygenOS 5.1.6 is een toegevoegde portretmodus voor de frontcamera en een preview voor het bokeh-effect in de portretmodus voor de achtercamera. Op het gebied van netwerk zijn de problemen verholpen met de stabiliteit wanneer er twee simkaarten zijn geplaatst.

Verschillende verbeteringen en nieuwe functies toegevoegd in OxygenOS 5.1.6

Tot op heden was het nog niet mogelijk om het batterijpercentage van het toestel te zien in de statusbalk. In de nieuwe update heeft OnePlus deze veelgevraagde functie toegevoegd. Ook zijn er verbeteringen voor het geluid, kun je de DND-modus (Do Not Disturb) nu instellen en heeft het bedrijf een Earphone Mode toegevoegd. Deze laatste zal ervoor zorgen dat inkomende telefoontjes automatisch worden opgenomen wanneer je de smartphone verbonden hebt met een Bluetooth-apparaat.

Zoals gebruikelijk rolt OnePlus de nieuwe update langzaam uit, waardoor het nog enkele dagen kan duren voordat jij over de OxygenOS 5.1.6-update kan beschikken. Dit doet OnePlus om eventuele problemen snel te kunnen verhelpen, zodat niet alle gebruikers over de hele wereld tegen de eventuele problemen aan zullen lopen. Alle nieuwe functies en verbeteringen in de Oxygen OS 5.1.6-update lees je op het forum van OnePlus.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.