Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi Mi Pad 4 aangekondigd, komt voorlopig alleen in China uit

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2018, 10:32 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant Xiaomi heeft dit weekend officieel de Xiaomi Mi Pad 4 onthuld. De tablet komt vooralsnog alleen naar China. Deze tablet beschikt over een scherm van 8-inch en heeft een prijs van 1.099 yuan, wat omgerekend ongeveer 144 euro is.

Dit is de Xiaomi Mi Pad 4

Qua Android-tablet is het de laatste tijd erg stil, maar dat betekent niet dat de markt helemaal op z’n gat ligt. Xiaomi kondigt namelijk de Xiaomi Mi Pad 4 aan, een Android-tablet met een 8″-scherm, een metalen behuizing en een vanafprijs van omgerekend 144 euro. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 660-processor, 3 GB aan werkgeheugen, 32 GB aan opslaggeheugen, een micro-sd-kaartsleuf en resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels. Maar er zijn ook andere versies: als je meer investeert, krijg je dus betere hardware.

Voor ongeveer 40 euro meer krijg je namelijk een versie met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslagruimte. Voor nog eens dertien euro heb je een variant met lte en gps, waardoor je dus onderweg ook kunt internetten. Voor nog geen 200 euro zou je dus een zeer capabele Android-tablet in huis halen met de Xiaomi Mi Pad 4. Daarnaast is er een accu van 6.000 mAh, zijn er twee microfoons en stereo speakers en treffen we twee f/2.0-camera’s aan van vijf en dertien megapixel. Of de tablet ook buiten China wordt uitgebracht is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.