Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ziggo Go-app laat gebruikers offline gros van films en series kijken

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2018, 12:05 CategorieApplicaties

Ziggo-klanten kunnen gratis de meeste films en series uit Movies & Series (XL) downloaden naar hun smartphone of tablet met Ziggo Go-app. De content wordt dan offline beschikbaar, waardoor je overal kunt kijken waar je maar wil. Maar doe dat wel binnen dertig dagen.

Content offline beschikbaar maken via Ziggo Go

Met de Ziggo Go-app kun je al live tv kijken en programma’s terugzien. Films en series zijn met een internetverbinding on demand te zien en zijn nu dus ook op maximaal twee apparaten te downloaden, inclusief alle HBO-titels. De titel die is gedownload blijft maximaal dertig dagen beschikbaar. Als je de download eenmaal hebt gestart, blijft de download nog twee dagen bewaard. Deze functie is beschikbaar voor smartphones en tablets die draaien op Android 4.4 of hoger of iOS 10.0 of hoger. Windows 10 is later aan de beurt.

Ziggo Movies & Series XL is het meest complete pakket van Ziggo. Honderden series en films van Movies & Series, inclusief alle topseries en films van HBO en nog eens meer dan vijftig extra zenders, waarvan tien kinderzenders. Ziggo Movies & Series XL is inbegrepen bij het Alles-in-1 pakket Ziggo Max. Het pakket kost los 11,95 euro per maand. Je kunt online kijken waar en wanneer je wil, in de Europese Unie, met Ziggo Go op pc, laptop, tablet of smartphone. En nu dus ook wanneer er geen internet beschikbaar is, zoals in het vliegtuig.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.