Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple brengt nieuwe iPhones uit in de kleuren blauw, oranje en goud’

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2018, 14:58 CategorieiPhone

Apple lanceert later dit jaar nieuwe iPhones en verwacht wordt dat de modellen in verschillende kleuren te koop zullen zijn. Zo zal de grote 6,5″-iPhone met een oled-scherm verkrijgbaar zijn in de kleuren wit, zwart en goud, terwijl andere modellen meer kleuropties gaan krijgen.

Veel kleuropties voor nieuwe iPhones – gerucht

9to5Mac meldt dat Apple-analist Ming-Chi Kuo heeft gezegd dat de nieuwe iPhones voor 2019 in verschillende kleuren verkrijgbaar zullen zijn. Het oled-model, met zijn 6,5″-scherm, zou in de kleuren zwart, wit en goud verkrijgbaar zijn, terwijl de 6,1″-iPhone met een led-scherm in de kleuren grijs, wit, blauw, rood en oranje te koop zal zijn, later dit jaar. Mocht dit kloppen, dan brengt Apple vier nieuwe kleuren voor de iPhone-lijn uit, wat een ongewone zet is. Meestal komt ook bijvoorbeeld de rode variant enkele maanden later uit.

Die rode versie wordt dan gebruikt als middel waarmee kan worden gedoneerd aan RED, een organisatie die campagne voert voor het gevecht tegen aids en hiv in Afrika. Verder heeft het bedrijf niet eerder iPhones in de kleuren blauw en oranje uitgebracht. Waarschijnlijk worden deze iPhone-modellen in september aangekondigd, waarna ze niet lang daarna verkrijgbaar zullen zijn. Naast het 6,5″- en 6,1″-model zal Apple mogelijk ook de 5,8″-iPhone X van een opvolger gaan voorzien — alle modellen krijgen mogelijk Face ID aan boord.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.