Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt tweede publieke bèta van iOS 12 uit voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2018, 9:29 CategorieiPad

Apple heeft laten weten dat de tweede publieke bèta van iOS 12 vanaf nu beschikbaar is en door iedereen kan worden gedownload. Voordat je dit kunt doen, dien je je nog wel even aan te melden voor het programma. Ook moet je rekening houden met bugs en prestatieverslechteringen.

Download tweede publieke bèta iOS 12

Apple heeft de tweede publieke bèta van iOS 12 beschikbaar gesteld. Deze versie van de publieke bèta heeft hetzelfde builnummer als de meest recente ontwikkelaarsversie, waardoor problemen met gps en Carplay als het goed is zijn opgelost. Daarnaast biedt de software-update een opnieuw ontworpen interface voor Voice Memos op de iPad, zijn er nieuwe activiteitenstickers in de berichtenapplicatie en is er een indicator die aangeeft dat de Low Power Mode is geactiveerd. Je vindt hem binnen de statistieken van je accu.

Ook zijn er nog kleine tweaks doorgevoerd aan het notificatiecentrum. Heb je interesse in de bèta? Dan kun je je hier aanmelden. Wanneer je dat doet, houd er dan wel rekening mee dat je bugs en prestatieproblemen kunt tegenkomen. Voorheen was deze bèta alleen beschikbaar voor ontwikkelaars, waar ze jaarlijks geld voor moeten betalen. Zij testen de software alvast voor hun eigen applicaties. Wanneer je je hebt aangemeld voor het bèta-programma, dan kun je ook meteen meedoen met de bèta’s die verschijnen na de release van iOS 12.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.