Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple registreert vijf nieuwe iPad-modellen in Europa

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2018, 12:25 CategorieiPad

Apple heeft vijf nieuwe iPad-modellen laten registreren in Europa. De tablets draaien momenteel nog wel op iOS 11, in plaats van iOS 12. Het is vooralsnog onbekend om wat voor soort iPads het gaat. Het is moeilijk te achterhalen of dit nieuwe Pro-modellen of normale iteraties worden.

Apple registreert vijf iPad-modellen

Later dit jaar, of misschien in de lente van 2019, brengt Apple mogelijk nieuwe iPad-modellen uit. Die geruchten bestaan al wat langer, maar nu wordt er meer gewicht gegeven aan die ideeën. Het bedrijf uit Cupertino heeft namelijk vijf nieuwe iPads laten registreren in Europa, bij de Eurasian Economic Commission, schrijft Consomac. Uit het rapport blijkt dat deze iOS-tablets draaien op iOS 11. Dat is op zich vreemd, omdat nog niet aangekondigde iPads vaak draaien op de nieuwste versie van het systeem, in dit geval iOS 12.

Apple heeft in het verleden ook iPhone-modellen in Europa laten registreren, waarna de onthulling een maand later plaatsvond. Het kan dus zomaar zijn dat de nieuwe iPad-modellen al in augustus worden aangekondigd, maar de kans is groter dat die presentatie in september plaatsvindt. Zo werd ook de Apple-tablet van begin dit jaar in maart aangekondigd, terwijl het rapport al in februari naar buitenkwam. De iPads die nu staan geregistreerd hebben in elk geval de modelnummers A1876, A2013, A1934, A1979 en A2014 meegekregen.

  • Delen:
Apple iPad 9,7-inch (2018)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.