Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

AR-game The Walking Dead: Our World nu te spelen op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2018, 9:12 CategorieGaming

Er is een nieuwe augmentedrealitygame beschikbaar genaamd The Walking Dead: Our World. Het spel heeft wat weg van Pokémon Go en deelt als het ware de basis van het concept. De invulling en aankleding is echter anders, aangezien je nu met zombies te maken krijgt.

Speel The Walking Dead: Our World op Android of iOS

The Walking Dead: Our World werd vorig jaar tijdens de Game Developers Conference in San Francisco gepresenteerd en is vanaf nu verkrijgbaar voor Android en iOS. Je kunt het spel gratis binnenhalen en spelen op die platformen. De game is gebaseerd op de populaire televisieserie en dus niet op de comics en geeft spelers de taak op zombies te jagen in de echte wereld. Grote en bekende gebouwen zullen nu niet alleen vol Pokémon, maar ook vol zombies zitten — datzelfde geldt voor parken en zelfs je eigen bank in de woonkamer.

Je kunt The Walking Dead: Our World alleen of met vrienden in wekelijkse missies spelen. In het begin ben je natuurlijk nog niet sterk, maar naarmate je meer speelt, ontgrendel je steeds meer personages uit de tv-serie. Zij zullen dan samen met je vechten. Ook kun je sterkere wapens vrijspelen. De basis van de game lijkt dus op Pokémon Go, maar de uitwerking en de invulling van het idee is dan weer net even anders. Verder zijn er nu en straks ook nog de AR-games Jurassic World Alive, Ghostbusters en Harry Potter: Wizard’s Unite.

  • The Walking Dead: Our World
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.