Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Zenfone 5Z nu verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2018, 15:37 CategorieAndroid

Asus heeft laten weten dat de Asus Zenfone 5Z, een Android-smartphone met een Snapdragon 845-processor, nu verkrijgbaar is in Nederland. Daarnaast beschikt het toestel over twee Sony IMX363-camerasensoren en krijg je toegang tot slimme functies op basis van kunstmatige intelligentie.

Asus Zenfone 5Z nu te koop

Vandaag heeft Asus aangekondigd dat de Asus Zenfone 5Z per direct verkrijgbaar is in Nederland. Het toestel beschikt over een geavanceerde dualcam, is voorzien van een 6,2″-display en omarmt de kracht van kunstmatige intelligentie. Het apparaat beschikt tevens over de Qualcomm Snapdragon 845 en 6 GB aan werkgeheugen, en dat terwijl Asus het prijskaartje heeft weten laag te houden. De adviesprijs voor de smartphone is 499 euro, waardoor het een uitstekende concurrent kan zijn voor de OnePlus 6.

De Asus Zenfone 5Z beschikt over een intelligent dual-camerasysteem dat zich aanpast aan allerlei omstandigheden en leert van voorgaande acties om jou van de best mogelijke foto te voorzien. Dit is te danken aan de Sony IMX363-sensor, secundaire 120 graden groothoekcamera en speciale AI-features. Denk hierbij aan Auto Scene Detection, real-time portreteffecten, AI Photo Learning en het zelfstandig mooier maken van jouw foto’s. Dergelijke functies kom je tegenwoordig vaker tegen op smartphones met high-end specificaties.

Voor meer informatie kun je altijd onze uitgebreide productpagina checken. Daar staan ook altijd de meest recente prijzen.

  • Delen:
Asus ZenFone 5Z (ZS620KL)
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.