Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Binnenkort kun je gesprekken opnemen met Skype

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2018, 11:11 CategorieApplicaties

Binnenkort is het mogelijk om gesprekken op nemen met Skype. Later deze maand komt er een update beschikbaar die het de gebruiker mogelijk maakt om Skype-gesprekken op te nemen op Android en iOS.

Het opnemen van gesprekken is een functie waar veel gebruikers al langer om vragen. De videodienst waarmee je over het internet kan telefoneren, inclusief beeld, bestaat inmiddels al bijna vijftien jaar en gebruikers waren tot nu toe aangewezen op apps van derde partijen om gesprekken op te nemen.

Iedereen krijgt een notificatie wanneer een gesprek wordt opgenomen

Volgens Microsoft worden de gesprekken ‘cloud-based’ opgenomen. Dat wil zeggen dat iedereen een notificatie krijgt dat het gesprek wordt opgenomen. Iedereens beeld wordt opgenomen, net als gedeelde beelden tijdens het gesprek. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw gesprek stiekem wordt opgenomen zonder dat je het weet. De notificatie geeft duidelijk aan iedereen aan dat het gesprek wordt opgenomen.

Deze functie is slechts één van de nieuwe functies voor Skype. De komende tijd krijgt de videodienst een grote makeover, waarbij de desktop-versie ook meer op de mobiele versie gaat lijken. Skype rolt het opnemen van gesprekken vanaf eind deze maand uit. Het kan nog enige tijd duren voordat de nieuwe functie voor alle apparaten beschikbaar is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.