Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Budgettablet Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2018) laat zich zien

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2018, 13:18 CategorieAndroid

De komende tijd gaat Samsung verschillende nieuwe tablets lanceren, waaronder de langverwachte Galaxy Tab S4. Vandaag zijn er afbeeldingen gelekt van de nieuwe budgettablet van Samsung: de Galaxy Tab A 8.0 (2018). Deze afbeeldingen zijn in handen gekomen van NieuweMobiel.nl.

Opvallend aan de afbeeldingen is de datum op het thuisscherm. Deze staat namelijk op 9 augustus. Dit is ook de datum waarop Samsung het evenement gaat houden waar de Galaxy Note 9 zal worden gelanceerd. Krijgen we op dat evenement ook de nieuwe budgettablet te zien?

Kleinere behuizing met smallere randen

De Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2018) kent een kleinere behuizing ten opzichte van het vorige model. De schermranden zijn iets kleiner en hierdoor heeft Samsung de fysieke thuisknop achterwege gelaten. Het design lijkt een stap voorwaarts te gaan maken met afgerond glas aan de linker- en rechterkant van het scherm. De volumeknoppen en de powerknop zitten aan de rechterkant van het scherm. Ook is er een opening zichtbaar voor een geheugenkaart. De 8.0 in de titel slaat op de afmetingen van het scherm. Deze bugettablet heeft een 8″-scherm.

Het worden spannende dagen tot 9 augustus. Naast de Samsung Galaxy Note 9 zou ook mogelijk de nieuwe Galaxy Watch worden gelanceerd. Daar komt nu dus mogelijk ook de nieuwe Galaxy Tab A 8.0 (2018) bij.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.