Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dataminers ontdekken een nieuwe set Pokémon voor Pokémon Go

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2018, 16:09 CategorieGaming

Dataminers hebben ontdekt dat Niantic mogelijk binnenkort een nieuwe set Pokémon gaat toevoegen aan de populaire game Pokémon Go. Het gaat om Pokémon die zijn geïntroduceerd in de derde generatie spellen en Pokémon die tot nu toe hebben geschitterd in afwezigheid.

Deze Pokémon komen snel naar Pokémon Go – gerucht

Dataminers van de website Silph Road hebben ontdekt dat er verwijzingen naar en afbeeldingen van Pokémon zijn gevonden die Niantic binnenkort waarschijnlijk gaat toevoegen aan de lijst met Pokémon die gevangen kunnen worden in Pokémon Go. Er zijn namelijk sprites gevonden van de reguliere en shiny versies van de Pokémon Smeargle, Celebi, Jirachi, Nincada, Ninjask, Shedinja, Clampearl, Huntail en de vier verschillende versies van de legendarische Pokémon Deoxys. Het gaat dus om Pokémon uit zowel Johto als Hoenn.

De Pokémon Celebi, dat groene beestje (tweede van links) wordt al een tijdje verwacht in Pokémon Go. Waarschijnlijk wordt dit de volgende legendarische Pokémon die je kunt vangen in de game. De kans is dan aanwezig dat Deoxys (de vier onderaan) en Jirachi (dat gele beestje rechts bovenin) aan de beurt zijn, aangezien dit legendarische Pokémon uit Hoenn zijn. Opvallend is echter dat de andere evolutie van Clampearl, Gorebyss, niet te zien is op deze afbeelding. Waarschijnlijk kan Clampearl dus voorlopig alleen in Huntail evolueren.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.