Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit wordt waarschijnlijk de prijs van de Samsung Galaxy Note 9

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2018, 15:07 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven, dan weten we nu mogelijk al wat de Samsung Galaxy Note 9 moet gaan kosten in augustus. De verwachting is dat het toestel vanaf 24 augustus te koop zal zijn en uiteraard mag je dan ook verwachten dat je de hoofdprijs betaalt voor deze smartphone.

Is dit de prijs van de Samsung Galaxy Note 9?

De Samsung Galaxy Note 9 is een smartphone waar veel mensen naar uitkijken. Die mensen hoeven gelukkig niet lang meer te wachten, aangezien het apparaat op 9 augustus aanstaande wordt gepresenteerd door het Zuid-Koreaanse bedrijf. Er zijn tot op heden al heel veel geruchten verschenen over het toestel en vandaag komt er daar gewoon nog eentje bij. Dit keer hebben mensen opgevangen wat de prijs van de Note 9 zal zijn. De prijs zal je waarschijnlijk niet verrassen — maar dat neemt niet weg dat het een behoorlijk hoog bedrag is.

Een Poolse website claimt dat de Samsung Galaxy Note 9 990 euro moet gaan kosten. Dit gaat dan om de versie met 128 GB aan werkgeheugen en 6 GB aan interne opslagruimte. Deze informatie schijnt afkomstig te zijn van de Poolse afdeling van Samsung, waar mensen al worden klaargestoomd om de phablet te verkopen zodra die te koop zal zijn. De verkoopdatum is mogelijk 24 augustus, twee weken nadat Samsung het apparaat dus heeft aangekondigd. Uiteraard is deze informatie niet bevestigd door Samsung.

 • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Reacties

 1. zepolna
  13 juli, 2018 om 17:52

  Hmmm…ik lees :: de versie met 128 GB aan werkgeheugen en 6 GB aan interne opslagruimte.
  Het zal wel andersom zijn. 6Gb werkgeheugen en 128Gb opslag geheugen.

  • POLNAZE
   17 juli, 2018 om 0:23

   zal wel waar zijn dan… wat een overkill aan werkgeheugen en bezuiniging bij de opslagruimte ;)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.