Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste renders Sony Xperia XZ3 duiken op

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2018, 10:36 CategorieAndroid

In juni verschenen de eerste geruchten al van de opvolger van de Sony Xperia XZ2. Sony wil de Xperia XZ3 vooral dunner maken en zou de smartphone mogelijk voorzien van een dubbel camerasysteem. Twee weken geleden kwamen de volgende geruchten naar buiten en zou de nieuwe smartphone uitgerust gaan worden met vier camera’s. Vandaag krijgen we mogelijk een eerste kijk op de Sony Xperia XZ3. Steve H. van @OnLeaks heeft de eerste renders van het toestel naar buiten gebracht en komt met nieuwe informatie in samenwerking met Compareaja.

Sony pakt design aan: minder hoekig

Wat direct opvalt aan de renders is het ontbreken van een dubbele camera aan de achterzijde, dit in tegenstelling tot de eerdere geruchten. Wel zien we een vingerafdrukscanner direct onder de enkele camera. We zien dat de randen langs het scherm weer een stukje kleiner zijn gemaakt en dat het scherm doorloopt naar de zijkanten toe. Smartphones van Sony zijn altijd wat hoekig, maar het design lijkt dit keer toch wat ronder en vloeiender te gaan worden. Steve H. geeft de afmetingen 158.3 mm x 73.08 mm x 9.9/10.1 mm.

De Sony Xperia XZ3 zou een 5.7″-scherm moeten gaan krijgen. Aan boord zouden we de Snapdragon 845-processor moeten gaan terugvinden met 6 GB werkgeheugen en een batterij van 3.240 mAh. De prijs bij lancering zou 849 euro moeten gaan bedragen. De Sony Xperia XZ2 verscheen in april van dit jaar, dus het kan nog wel even duren voordat de Xperia XZ3 op de markt komt.

  • Delen:
Sony Xperia XZ3
Sony Xperia XZ3
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.