Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Er is nu een bèta-versie beschikbaar van battle royale-game PUBG Mobile

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2018, 9:06 CategorieGaming

Wanneer je op Android de game PUBG Mobile wil spelen, dan kun je dat vanaf nu doen in de onlangs gelanceerde bèta-versie van de game. Je kunt je aanmelden voor de bèta door naar Google Play te gaan en aan te geven dat je vroegtijdig updates wil ontvangen.

Bèta van PUBG Mobile

Onlangs heeft de game PUBG Mobile (PlayerUnknown’s Battleground) een grote update gekregen in de vorm van de 0.6.0-uitgave. Binnenkort wordt die opgevolgd door een 0.7.0-release. Die update kun je op Android eerder uitproberen dan de mensen die de stabiele versie van de game spelen wanneer je je aanmeldt voor de bèta van deze populaire battle royale-game. Je kunt je heel gemakkelijk aanmelden voor deze bèta. Dat doe je namelijk door naar deze pagina te gaan binnen Google Play en de game te downloaden.

Je hoeft dus geen periode te wachten of je nog ergens voor aan te melden. Wanneer je deze versie downloadt, dan doe je automatisch mee met het programma. Omdat het hier een bèta betreft, kun je helaas niet inloggen met je bestaande character en zul je dus een nieuwe moeten aanmaken. Verder is het niet mogelijk een digitale aankoop te verrichten, zodat je niet per ongeluk iets koopt op het account. De bèta biedt nu vroegtijdig toegang aan tot nieuwe speelmodi, nieuwe wapens en zelfs een draagbare kast voor on the fly omkleden.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.