Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

FCC bevestigt dat S Pen Galaxy Note 9 over bluetooth beschikt

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2018, 9:36 CategorieAndroid

De S Pen van de aankomende Galaxy Note 9 is langsgegaan bij de FCC, waardoor bevestigd is dat de accessoire wordt voorzien van bluetooth. Daardoor zou het inderdaad mogelijk zijn dat de stylus kan worden gebruikt voor muziek- en camerabediening, of zelfs videogames.

S Pen Galaxy Note 9 krijgt bluetooth

Sinds de introductie van de S Pen voor de Galaxy Note-serie is de accessoire an sich niet veranderd. Daar kan dit jaar nog wel eens verandering in komen. Eerder verscheen namelijk het gerucht dat de stylus wordt voorzien van bluetooth, waardoor er ineens veel meer mogelijk moet worden. De FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond, heeft de stylus al onder handen genomen en heeft in zijn eigen database opgenomen dat die over bluetooth beschikt — waardoor een deel van het gerucht in elk geval bevestigd is.

De vraag is alleen hoe Samsung een accu in die kleine S Pen wil gaan proppen en hoe lang die bruikbaar blijft. Op het gebied van mogelijkheden zou je de accessoire kunnen gebruiken voor het bedienen van applicaties, zoals muziekspelers en videogames. Ook zou je op de knop van de stylus kunnen drukken voor het maken van een foto. Daarnaast zouden ontwikkelaars zelf ook dingen kunnen verzinnen met de stylus, waardoor de mogelijkheden eindeloos zou zijn. De Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus aanstaande officieel onthuld.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.