Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Fortnite verschijnt op 24 juli aanstaande voor Android’

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2018, 9:09 CategorieGaming

Zoals het er nu naar uitziet verschijnt de razend populaire battle royale-game Fortnite op 24 juli aanstaande voor Android. Tot op heden kun je de game al wel op je iOS-apparaat spelen, maar Android-gebruikers wachten nu al maanden op de release van het spel.

Fortnite komt naar Android

De Chinese ontwikkelaar Tencent heeft via Twitter een teaser de wereld in geholpen waaruit op te maken valt dat het razend populaire battle royale-spel Fortnite op 24 juli aanstaande naar Android komt. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar er zijn wel wat kanttekeningen om rekening mee te houden. Zo heeft China geen Google Play Store en worden Android-games daar op een andere manier uitgebracht. Ten tweede hoeft dit niet te betekenen dat het spel ook meteen wereldwijd wordt uitgebracht — waarschijnlijk is dit een Chinese release.

Mocht je nu al de game Fornite op Android tegenkomen, download hem dan niet. Het spel is gewoonweg (nog) niet verkrijgbaar voor het mobiele platform van Google. Wel kun je het spel spelen op je iOS-apparaat of op een spelcomputer naar keuze, mits die wel van de huidige generatie is (Xbox One, PlayStation 4 of Nintendo Switch). Epic Games, de ontwikkelaar van dit battle royale-spel, heeft vooralsnog niets naar buiten gebracht over een Android-release. We weten alleen dat het spel eraan komt — maar de releasedatum is niet bekend.

 • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Reacties

 1. Mogtar
  12 juli, 2018 om 16:31

  Komt het ook op tablets

  • Othman
   12 juli, 2018 om 16:57

   Komt het spel fortnite ook op tab 3 plz

  • Wesley Akkerman
   13 juli, 2018 om 9:01

   Waarschijnlijk komt het spel ook naar Android-tablets, aangezien je hem nu ook op de iPad kunt spelen.

   • Mogtar
    13 juli, 2018 om 18:58

    Ja meschien wel ja

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.