Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte afbeeldingen tonen mogelijk Samsung Galaxy Tab A2 en A2 XL’

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2018, 9:33 CategorieAndroid

Er zijn afbeeldingen gelekt van een onbekende Samsung-tablet. Dit kan nog wel eens de Samsung Galaxy Tab A2 en Tab A2 XL zijn. Deze tablets moeten naast de nog onaangekondigde Galaxy Tab S4 worden uitgebracht als een goedkoper alternatief.

Samsung Galaxy Tab A2 en A2 XL

Er zijn afbeeldingen gelekt van onaangekondigde Samsung-tablets. De tablets worden vooralsnog Galaxy Tab Advanced 2 en Advanced 2 XL genoemd, maar het zou zomaar kunnen dat dit de Samsung Galaxy A2 en A2 XL gaan worden (mogelijk als opvolger van de Samsung Galaxy Tab A). Qua design hoeven we geen grote veranderingen te verwachten. Echter, de navigatieknoppen zijn van de hardware verdwijnen en zullen voortaan digitaal op het scherm worden weergeven. Ook is er een usb-c-poort aanwezig.

Het scherm zou beschikken over een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels. Onder de motorkap zit mogelijk een Samsung’s Exynos 7870, vergezeld door 32 GB aan opslaggeheugen en 3 GB aan werkgeheugen. De tablets moeten worden geleverd met Android Oreo 8.1, een koptelefoonaansluiting, bluetooth 4.2 en optionele 4g-verbinding. Helaas is op moment van schrijven nog niet bekend wanneer Samsung de Samsung Galaxy Tab A2 en A2 XL gaat presenteren, maar mogelijk gebeurt dit tijdens de IFA in Berlijn dat in september plaatsvindt.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.