Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Goedkopere Microsoft Surface-tablet gespot bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2018, 9:57 CategorieWindows

Microsoft werkt achter de schermen aan een goedkopere Microsoft Surface-tablet. Het apparaat is inmiddels gespot bij de FCC. Dat is de Amerikaanse communicatiewaakhond die producten met communicatieverbindingen moet controleren voordat ze op de markt worden uitgebracht.

Goedkopere Microsoft Surface-tablet gespot bij de FCC

Microsoft werkt op dit moment aan een goedkopere Microsoft Surface-tablet, die waarschijnlijk rond de 400 dollar / euro moet gaan kosten, zodat er beter geconcurreerd kan worden met iPad Pro en Chromebooks. De tablet is inmiddels gespot bij de FCC, terwijl Microsoft zelf nog niets over het apparaat naar buiten heeft gebracht. In de database is te lezen dat de tablet een energiezuinige lader krijgt, waarschijnlijk omdat de tablet ook een stuk kleiner en smaller zal zijn dan de huidige Surface-modellen die reeds zijn uitgebracht.

Bloomberg schreef eerder dat de Microsoft Surface-tablet beschikt over een 10″-scherm, een ronder design en een usb-c-poort voor het opladen. Ook komen er mogelijk goedkopere toetsenborden, muizen en een nieuwe stylus op de markt, waardoor consumenten (waarschijnlijk wordt de doelgroep studenten) voor een veel lager bedrag toch een Surface kunnen aanschaffen. Microsoft heeft zelf nog niets aangekondigd en heeft ook niet gereageerd op geruchten. De aankondiging laat nu in elk geval niet lang meer op zich wachten.

  • Delen:
Microsoft Surface Go
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.