Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google brengt bèta uit van Android P met versie die bijna af is

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2018, 9:54 CategorieAndroid

Google heeft een nieuwe versie van de bèta van Android P uitgebracht, de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. Het gaat tevens om een versie die bijna af is, waardoor je nu toch wel een goede indruk moet kunnen krijgen van de aankomende OS-update.

Derde bèta van Android P beschikbaar

Google heeft maandagnacht Nederlandse tijd de derde bèta van Android P uitgebracht, een versie die de beste indruk van de aankomende upgrade kan geven omdat de software bijna af is. Zo noemt Google’s Dave Burke (onderdirecteur engineering) dit een “early release candidate build” die “takes us very close to what you’ll see in the final version of Android P”. Deze versie van de bèta is met name interessant voor ontwikkelaars, omdat er wederom wat bugs zijn verholpen en er verschillende prestatieverbeteringen zijn doorgevoerd.

Mocht je nou een gokje willen wagen en niet meer kunnen wachten op wat Android P allemaal aan te bieden heeft, dan is dit waarschijnlijk het moment mee te doen met de bèta. Doe het echter niet met je eigen toestel; hopelijk heb je nog een tweede smartphone liggen die met de bèta kan meedoen. Hoe dan ook, dit is tot op heden de meest stabiele versie van het OS. Dat gezegd hebbende duurt het nog een maand of twee voordat de consumentenversie verschijnt, dus moet je erop rekenen dat er nog steeds dingen fout kunnen gaan.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.