Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Street View werkt nu eindelijk goed op iPhone X

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2018, 11:19 CategorieiPhone

Alhoewel de iPhone X nu toch al een behoorlijke tijd op de markt is, werken nog niet alle apps even goed op de smartphone. Een voorbeeld hiervan is Google Street View, dat niet geoptimaliseerd is voor het scherm van de iPhone X. Het werkt wel, maar niet helemaal lekker. Je hebt last van zwarte balken aan de boven- en de onderkant, waardoor de app niet helemaal goed gebruikt maakt van het 5.8″-scherm van de smartphone. Bij sommige gebruikers werkt het helemaal niet en blijft de app zelfs continue crashen.

Geen zwarte balken meer op iPhone X met Street View

Beter laat dan nooit, maar een nieuwe update voor Google Street View in de App Store maakt hier een einde aan. De app is nu eindelijk geoptimaliseerd voor de iPhone X. In de App Store kun je nu versie 2.13.3 downloaden. Deze update zorgt ervoor dat Google Street View nu eindelijk goed wordt weergegeven op het scherm van de iPhone X. Naast deze optimalisatie zijn er ook verbeteringen doorgevoerd voor het renderen van 360 graden panorama’s. Ook zijn er verbeteringen aan de interface gebracht en zijn enkele bugs in de app verholpen.

Google Street View is gratis te downloaden in de App Store.

  • Google Street View

 

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.