Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor Note 10 lijkt ook naar Europa te komen

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2018, 9:48 CategorieAndroid

Het is bij Honor, dochteronderneming van Huawei, altijd de vraag of smartphones ook buiten China uitgebracht worden. We kregen uiteindelijk de Honor 10 ook in Nederland op de markt en het merk kennende zit er ook een Honor Note 10 aan te komen. Deze week lekten foto’s van de gigantische smartphone uit, maar leek het toestel exclusief voor de Chinese markt te zijn. Het lijkt erop dat het toestel nu toch ook buiten Azië wordt uitgebracht.

Chinese media heeft afbeeldingen in handen gekregen van de Honor Note 10 naast een Nintendo Switch. Zoals te zien op de afbeeldingen is het scherm nog een stukje groter dan de 6.2-inch van de Switch. Naar verwachting krijgt het toestel een 6.9″-scherm. De specificaties zijn een Kirin 970, dezelfde processor als de Huawei P20 en de Honor 10. Er komen varianten met 6 en 8 GB werkgeheugen met 128 en 256 GB opslaggeheugen. Het toestel zou dubbele camera’s aan de achterzijde hebben van 24- en 16 megapixels. De Honor Note 10 draait op Android 8.1 Oreo met EMUI 8.0.

Wereldwijde presentatie op 30 augustus

Vandaag heeft Honor op het eigen Weibo-profiel bekendgemaakt dat de Honor Note 10 op 31 juli wordt gepresenteerd voor de Chinese markt. Er komt echter ook een wereldwijde presentatie tijdens de IFA 2018 in Berlijn op 30 augustus. Hierdoor kunnen we er van uitgaan dat de smartphone ook buiten China wordt uitgebracht, net als de Honor 10.

  • Delen:

Reacties

  1. Paul Van Velsen
    23 september, 2018 om 9:37

    Tot nog toe geen tekenen die er op wijzen dat de Honor Note 10 naar Europa komt. Of heeft u ander nieuws? Ben zeer geïnteresseerd.
    Mvrgr

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.